ONS WERK

Hieronder een kleine greep uit het grote aantal projecten dat we door de jaren heen hebben afgerond. Onze inhouse developers, designers, copywriter en strategen werken naast én met elkaar om maatwerkprojecten te realiseren waar we trots op zijn. Weten wat we allemaal kunnen? Bekijk ze allemaal.

CASESonic Equipment

Als er één merk is waar we helemaal op ons plek zijn als de digitale motor van een merk dan is het wel voor Sonic. Van de eerste website tot een op maat gemaakt product informatie systeem. We love Sonic!

Lees meer

CASEFNV Horecabond

Voor FNV Horeca, Catering én Recreatie hebben we het nieuwe online platform gemaakt. Inclusief website, ledenportaal en custom CMS. Content, leden en nieuwsbrieven worden centraal aangestuurd voor de 3 sectoren.

Lees meer

CASEMapstell

Mapstell is de bedenker van een op d.i.s.c. gebaseerde trainingsmethode. Mediacode is de digitale partner die alle software, dashboards, leeromgeving, algoritmes, websites en shop voor ze heeft ontwikkeld.

Lees meer

CASETrajan

Trajan werkt samen met gemeenten, parkeerbeheer en diverse andere instellingen. Naast de corporate website hebben ze ons gevraagd een dashboard te maken waar mensen, taken en data samenkomen. So we did.

Lees meer