VANAF DAG 1 ONLINE PARTNERWERELDWIJDE GROEI

Sonic Equipment is internationaal leverancier van hoge kwaliteit gereedschapswagens en gereedschappen aan dealers in de high-end automotive industrie. Dit wereldwijde merk van Nederlandse bodem timmert flink aan de weg in het buitenland. Website, webshop, dashboard, product-informatiesysteem en tweewekelijkse newsletters draaien allemaal op de motor van Mediacode. Dit is een goed voorbeeld van hoe wij meegroeien met een merk. Vanaf het eerste uur doen wij voor Sonic alles wat met online te maken heeft.

ONLINE VERKOOP OP WERELDMARKTINTERNATIONALE WEBSHOP

De website communiceert het merk Sonic Equipment en de activiteiten op het gebied van sponsoring. Tegelijk is het een webshop die een grote internationale afzetmarkt bedient. Per land verschillen de prijzen, talen en allerlei andere eisen.

DIFFERENTIATIE IN 70 LANDENGLOBAAL BEREIK

De webshop verzorgt de verkoop van een grote hoeveelheid producten in zo'n 70 verschillende landen. Dat betekent dat er per land een individuele versie van de webshop bestaat. Iedere versie heeft eigen valuta, prijzen en kortingen. Consumenten, importeurs en dealers gebruiken dus wereldwijd dezelfde webshop met per land kleine verschillen op inhoudelijk niveau.

Daarvoor is een systeem nodig dat precies doet wat Sonic nodig heeft om deze zaken internationaal succesvol te organiseren. Vandaar dat wij dit essentiële productsysteem zelf op maat hebben gemaakt.

ALLE LANDEN, TALEN EN PRIJZENONMISBARE SCHAKEL

Het product-informatiesysteem dat we voor Sonic hebben ontwikkeld, koppelt commerciële informatie en vertalingen per product en per land aan de individuele artikelen in de webshop. Veilig, stabiel en eindeloos uit te breiden, dus perfect voor almaar toenemende groei.