CRAFTS

Wij doen wat we leuk vinden. En zijn daar inmiddels best goed in. Mediacode heeft een mooi team met verschillende professionals die dag in dag uit samen werken om goed werk te maken voor onze opdrachtgevers. Hieronder lees je van welke vakgebieden we het gelukkigst worden.

01/
08

BRAINSTORMING

Nog geen kant-en-klare opdracht maar wel een probleem of een behoefte? Kom langs en één brainstorm later hebben we een plan.

Lees meer
02/
08

CONTENT MANAGEMENT

Tekst en beeldmateriaal op je website beheer je gemakkelijk zelf, kosteloos en wanneer jij wilt. In het door onszelf ontwikkelde content management systeem.

Lees meer
03/
08

CREATIVE CONTENT

Belangrijke ontwikkeling of een nieuw product gelanceerd? Wij creëren communicatie met impact als je daar zelf de tijd of mensen niet voor hebt.

Lees meer
04/
08

FULL SERVICE

Al je online zaken bij één bureau onderbrengen ontzorgt en is efficiënt. Van development tot creatie, van hosting tot het CMS. Alles onder één dak.

Lees meer
05/
08

SEO

Een hoge positie in Google? Wij weten hoe dat werkt. Nee, geen snelle trucs, maar slimme kwalitatieve optimalisaties met een duurzaam resultaat.

Lees meer
06/
08

WEB APPLICATIONS

Met een webapplicatie komt je merk verder. Platformonafhankelijk werken voor jou en je klanten, waar je ook bent, op ieder apparaat.

Lees meer
07/
08

WEB DESIGN

Het oog wilt natuurlijk ook wat. Onze designers zorgen ervoor dat je merk er online net zo goed uit ziet als de code aan de achterkant.

Lees meer
08/
08

WEB DEVELOPMENT

Wat zich ook in een webbrowser afspeelt, wij maken het. Van de meest uiteenlopende websites en webshops, tot en met boekingssystemen en online dashboards.

Lees meer