ONDERZOEKEN IN KAART GEBRACHTWEBSITE & DASHBOARD

Academisch onderzoeksbureau Trajan heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in verkeers-, parkeer- en fietsonderzoek. De verkeersstromen, de parkeerdruk en het aantal vervoersmiddelen in de grote steden brengt Trajan in kaart. Hun bestaande website was behoorlijk aan vernieuwing toe. De wens was een compleet nieuwe site om alle dienstverlening en onderzoeken op te communiceren. Die hebben wij voor ze ontworpen en gebouwd. Daarnaast ontwikkelden we een custom CMS en een online dashboard: Traffic.

OOK HET DASHBOARD IS REPSONSIVETRAFFIC VOOR ONDERWEG

Ook het dashboard Traffic is natuurlijk responsive. Als bijvoorbeeld een ambtenaar van de gemeente Amsterdam op straat een document nodig heeft, kan hij dat moeiteloos en zonder beperkingen downloaden op een tablet of smartphone.

Voor de verschillende werkterreinen en werkprocessen hebben onze designers geanimeerde iconen ontworpen. De routes op een wegenkaart vormden de inspiratie voor de doorlopende rode lijn.

COMFORTABEL SAMENWERKEN MET PARTNERSONLINE DASHBOARD

Trajan had dringend behoefte aan één centrale plek om hun activiteiten onder te brengen voor alle gebruikers. Een online dashboard voor het veilig verzamelen en uitwisselen van data, bestanden, actielijsten en voor het managen van projecten. Om samen te werken met partners en klanten en waarin metingen en CBS-gegevens gecombineerd worden om kaarten te genereren. Daarvoor ontwikkelden wij: Traffic.

Dit systeem draait in de backend van de website en is volledig op maat gemaakt. Partners en klanten van Trajan gebruiken Traffic inmiddels iedere dag intensief.