BRAINSTORMING

Samen ontdek je veel meer oplossingen voor een probleem. Tijdens een brainstorm komen we door de verschillende expertises binnen Mediacode tot verrassende inzichten en mogelijkheden. We leggen je graag uit hoe zo’n brainstorm in zijn werk gaat.

DE BESTE AANPAK

Een opdrachtgever kent z’n eigen bedrijf als geen ander. Die weet precies wat er nodig is en waar het bedrijf naartoe moet. Het hoe en het wat, dat is iets anders. Daar helpen we graag bij en benaderen de opdracht tijdens een sessie van alle kanten. Technisch, praktisch, en natuurlijk ook creatief.

Zo ontdekken we regelmatig dat de vooraf ingeschatte oplossing voor een probleem niet altijd de slimste is. Door samen een overzicht te maken van de behoeften, kunnen we al in een vroeg stadium de beste aanpak kiezen. We zetten de toekomstplannen op papier en nemen op korte termijn strategische beslissingen, zodat we later makkelijk kunnen uitbreiden en opschalen.

CREATIEVE BRIEFING

Een goede creatieve briefing kan het eindproduct zijn van de gezamenlijke brainstorm. Alle slimme strategische beslissingen worden in dit document besproken. Het vertelt scherp wat de opdracht is én wat we ermee willen bereiken. Dat biedt houvast aan alle partijen en zorgt voor efficiëntie.

KLAAR VOOR DE START?

Durf jij het aan? Stuur een berichtje en wij zorgen voor een tafel vol slimme professionals die je merk verder helpen.

MAIL MET RUUD

KLAAR VOOR DE START?

Durf jij het aan? Stuur een berichtje en wij zorgen voor een tafel vol slimme professionals die je merk verder helpen.

MAIL MET RUUD

CHECK OOK DEZE CRAFTS

FULL SERVICE
BRAINSTORMING
CREATIVE CONTENT
WEBDESIGN
CONTENT MANAGEMENT
SEO
WEB APPLICATION
WEB DEVELOPMENT