WEBDEVELOPMENT

Een website of webapplicatie ontwerpen is één ding. Daarna valt of staat alles met de kwaliteit van de code waarin de site of applicatie gebouwd is. Ook de koppelingen met andere systemen, webservices en databases moeten feilloos zijn. Alles wat wij bouwen - en we bouwen echt alles - is robuust en stabiel.

EXCELLENTE CODE

De code waar bij ons alles uit ontstaat, lijkt op een recept. Binnen deze metafoor bereiden wij haute cuisine, want we hanteren hoge standaarden. Ons uitgangspunt bij elke opdracht is om eersteklas code te schrijven, waardoor ieder project optimaal presteert en we alles in de toekomst flexibel kunnen updaten en uitbreiden. En omdat verandering in onze branche de enige constante is, omarmen en doorgronden we nieuwe ontwikkelingen.

DIGITALE PARTNER

De afgelopen jaren hebben klanten voor ons gekozen omdat we kwaliteit leveren en nauw met ze samenwerken. We zijn transparant en klanten zijn altijd welkom voor een kijkje in de keuken. En zo verschillend als onze opdrachtgevers zijn, zo divers is wat wij voor ze doen. Wat altijd hetzelfde blijft, is dat al onze online producten maximaal presteren. Snelheid, responsiveness, goed design, optimale gebruikerservaring en goede vindbaarheid in Google. Het hoort allemaal bij webdevelopment waar Mediacode voor staat.

Daarbij zijn we graag de digitale partner van een merk. We werken op relatieniveau en niet op projectniveau. Dat klinkt mooi, maar wat we daar in de praktijk mee bedoelen, is dat we jaar in jaar uit willen ontzorgen en alles voor het merk willen maken, in plaats van dat we af en toe een eenmalig project doen.

KENNISMAKEN?

Praten over een digitaal partnership? Of over het optimaliseren van je online kanalen en systemen? Laten we om tafel gaan.

MAIL MET WILLEM

KENNISMAKEN?

Praten over een digitaal partnership? Of over het optimaliseren van je online kanalen en systemen? Laten we om tafel gaan.

MAIL MET WILLEM

CHECK OOK DEZE CRAFTS

FULL SERVICE
BRAINSTORMING
CREATIVE CONTENT
WEBDESIGN
CONTENT MANAGEMENT
SEO
WEB APPLICATION
WEB DEVELOPMENT