WEBDESIGN

Het moment dat je website verouderd is, kun je beter vóórblijven. Een site moet er lekker uitzien maar design doet nog veel meer dan dat alleen. Conversie, gebruikers langer op de pagina houden en er voor zorgen dat iedereen snel zijn weg vindt. Wij zorgen ervoor.

WAT DESIGN KAN DOEN

Als je beseft hoeveel websites een mens dag in dag uit bezoekt, kun je er maar beter naar streven dat die van jou eruit springt. Qua ontwerp, maar zeker ook qua gebruiksvriendelijkheid. Na 3 seconden zijn de meeste mensen alweer weg, als ze het gevoel krijgen dat de site niet biedt wat ze zoeken. Vinden ze intuïtief de weg op je website en hebben ze een prettige ervaring, dan kan dat natuurlijk leiden tot succes. Iedere tevreden bezoeker kan immers conversie opleveren.

We brengen de inhoud van de website in kaart. Wat gaat de site allemaal vertellen en hoe maken we het menu zo intuïtief mogelijk? In deze fase kunnen we daar goed over nadenken, zodat de gebruiker straks moeiteloos kan klikken en vinden.

NIEUWE EN BESTAANDE HUISSTIJL

Welke look and feel krijgt de site? Er zijn veel verschillende trends, maar wij zoeken de stijl die het beste is voor deze opdracht. Onze ontwerpers verzinnen een concept voor de vormgeving en zetten een nieuwe look and feel neer. Wil je een bestaande identiteit behouden, dan kan dat prima, want we designen evengoed naadloos binnen een bestaande huisstijl. Iedere website die we ontwerpen is one of a kind. Simpelweg mooi, maar ook passend, commercieel en houdbaar. Vanzelfsprekend maken we ook mobiele versies, zodat hij ook op smartphones en tablets goed leesbaar is en altijd gemakkelijk is in gebruik.

Tussentijds plannen we een kijkje in de keuken om de eerste designs te presenteren. Al in een vroeg stadium verwerken we feedback van de opdrachtgever.

TOE AAN VERNIEUWING?

Heb je door ontwikkelingen een nieuwe website nodig die volledig voldoet aan de eisen van vandaag en morgen? Wij kunnen je er alles over vertellen.

MAIL MET RUUD

TOE AAN VERNIEUWING?

Heb je door ontwikkelingen een nieuwe website nodig die volledig voldoet aan de eisen van vandaag en morgen? Wij kunnen je er alles over vertellen.

MAIL MET RUUD

CHECK OOK DEZE CRAFTS

FULL SERVICE
BRAINSTORMING
CREATIVE CONTENT
WEBDESIGN
CONTENT MANAGEMENT
SEO
WEB APPLICATION
WEB DEVELOPMENT