CONTENT MANAGEMENT

Het design en development van de website komt uit onze vingers. Samen met de opdrachtgever kunnen we de de inhoud van de website bepalen en erin plaatsen. Als je site eenmaal af is, beschik je als eigenaar over een online systeem om de content zelf te managen. Wij leveren de website inclusief dit content management systeem, kortweg: CMS.

OVERZICHTELIJK MAATWERK

Het systeem is op maat gemaakt, net als de site zelf. Wat je als opdrachtgever graag zelf wilt aanpassen op de site vind je terug in het CMS.

Dat betekent dat je in het systeem alleen ziet waar je dagelijks in werkt. Zaken die je niet gebruikt maar die wel om onderhoud of updates zouden vragen, zitten er simpelweg niet in. Dat houdt het lekker overzichtelijk. Bijkomend voordeel is dat je de werkwijze ook makkelijk kunt overdragen aan een nieuwe medewerker. Eigenlijk spreekt alles voor zich.

FLEXIBEL EN CREATIEF

Een complexe website die op externe systemen en databases is aangesloten, vraagt om een uitgebreider CMS. Dat is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat de achterkant van je website net zo soepel meegroeit als de voorkant. En je eenvoudig meer zaken en content kunt managen.

Want merken maken vaak content voor meer plekken dan hun website alleen. In het CMS kun je alle content voor de website, maar ook voor nieuwsbrieven en social media managen. En soms wil je meer dan alleen tekst en plaatjes beheren. Je wilt bijvoorbeeld stylen, opmaken, A/B-tests uitvoeren of terugkerende bezoekers andere content tonen dan nieuwe bezoekers. Ook dat kan vanuit ons CMS.

Het CMS voor jouw website gebruik je onbeperkt en voor een vast laag bedrag per jaar.

Onderhoud is inbegrepen!

ALLE OPTIES BESPREKEN?

Liever zelf je website beheren en aanpassen? Dan sluiten wij ons CMS erop aan en je kunt aan de slag. Praten over de mogelijkheden?

MAIL MET RUUD

ALLE OPTIES BESPREKEN?

Liever zelf je website beheren en aanpassen? Dan sluiten wij ons CMS erop aan en je kunt aan de slag. Praten over de mogelijkheden?

MAIL MET RUUD

CHECK OOK DEZE CRAFTS

FULL SERVICE
BRAINSTORMING
CREATIVE CONTENT
WEBDESIGN
CONTENT MANAGEMENT
SEO
WEB APPLICATION
WEB DEVELOPMENT