SEO VOOR GOOGLE

Klimmen in de zoekresultaten van Google? Je wilt je website graag op de eerste pagina krijgen zodat meer en meer mensen jou vinden als ze op zoek zijn naar wat jij aanbiedt. Wij weten hoe je dat voor elkaar krijgt zonder doorzichtige trucs. Juist door intelligente verbeteringen toe te passen die de relevantie en gebruiksvriendelijkheid van je website een boost geven, krijg je een authentiek en duurzaam resultaat.

GOEDE VINDBAARHEID

Google wil de beste zoekmachine zijn en blijven, door bij iedere zoekopdracht de meest relevante website als eerste zoekresultaat te tonen. Onze visie en aanpak sluiten daar naadloos op aan. We voeren slimme en kwalitatieve verbeteringen door met een duurzame uitwerking. Je website bereikt een oprecht verdiende hoge positie die lang meegaat, omdat alles van a tot z klopt. Van code, snelheid en opbouw tot responsiveness, kwalitatieve content en conversie.

ONZE GOOGLE MINDSET

Omdat we denken zoals Google en goed weten hoe deze meest gebruikte zoekmachine werkt, is onze aanpak inmiddels bewezen effectief. We hebben alle vakgebieden in huis om de vindbaarheid van je website te optimaliseren: development, copywriting, design, usability én SEO. Vanzelf neemt daarmee de gebruiksvriendelijkheid van de site toe en ook dat draagt bij aan optimalisatie van de zoekmachinevriendelijkheid.

Als je site goed smoelt en goed werkt, is de kans groter dat een bezoeker van je website vertrouwen in je diensten of producten krijgt. Dat is een extra opbrengst van deze optimalisaties. Wij zorgen dat het door en door deugt.

De afgelopen jaren hebben we voor verschillende opdrachtgevers SEO-trajecten uitgevoerd. Bestaande grote websites hebben we flink laten stijgen. De sites die we zelf ontwikkelen hebben we met onze SEO-optimalisatie een stevige basis gegeven voor goede vindbaarheid. Ze zijn snel, feilloos en responsive en worden als eerste door Google opgemerkt. Ze krijgen direct een ijzersterk search engine DNA mee.

READY FOR TAKE OFF?

Ben je toe aan een stijging in Google? Vraag ons dan het hemd van het lijf in een e-mail. Omdat het altijd maatwerk is, starten we daarna met een meeting op ons bureau.

MAIL MET RUUD

READY FOR TAKE OFF?

Ben je toe aan een stijging in Google? Vraag ons dan het hemd van het lijf in een e-mail. Omdat het altijd maatwerk is, starten we daarna met een meeting op ons bureau.

MAIL MET RUUD

CHECK OOK DEZE CRAFTS

FULL SERVICE
BRAINSTORMING
CREATIVE CONTENT
WEBDESIGN
CONTENT MANAGEMENT
SEO
WEB APPLICATION
WEB DEVELOPMENT